Møbelpolstring på Frederiksberg
Møbelpolstring

Møbelpolstring på Frederiksberg

Søger du Møbelpolstring på Frederiksberg, så er Studio Gafni en moderne møbelpolstringsvirksomhed på Frederiksberg, drevet af Atar Gafni.

Her kan du få løst alle opgaver inden for ompolstring og ombetrækning af møbler, og har du behov for nye puder og andet tilbehør til boligen, kan alt specialfremstilles til præcis dit hjem.

Områdemæssigt løser Studio Gafni opgaver vedrørende møbelpolstring på Frederiksberg og i hele København og hovedstadsregionen.

Besøg Studio Gafni her: studiogafni.dk

Ombetrækning af møbler Møbelpolstring på Frederiksberg

Har du et ældre møbel i familiens eje, der trænger til et nyt betræk, hjælper Studio Gafni dig med af udvælge de rette stoffer, som giver din stol, skammel eller sofa det rigtige udtryk.

Studio Gafni arbejder altid med kvalitetsstoffer og de bedste materialer til fabrikation af sæder og hynder.

Når der skal ompolstres et antiks møbel benytter Studio Gafni, de gammeldags teknikker og periodekorrekte materialer. Dette sikrer dig den optimale renovering og ombetrækning af dit møbel.

Så uanset om du skal have ombetrukket en dansk klassiker eller et gammelt arvestykke står Studio Gafni klar med assistance til præcis dit behov.

ompolstrede stole Møbelpolstring på Frederiksberg
Møbelpolstring – klassisk design.

Unikke puder

Blandt Studio Gafnis specialiteter er design og syning af puder og pyntepuder samt hynder i dialog med dig for finde det look, der klæder din bolig bedst. Farver og design kan matches, så det passer præcis til din bolig og smag for indretning.

Puder unikt design
Pyntepuder på Frederiksberg.

Prototype design

Studio Gafni leverer også prototyper til møbelvirksomheder og kan med en baggrund i industriel design assistere med at binde hånværk, materialer og design sammen på den mest værdifulde måde for et nyt produkt, før det kommer på markedet.

Besøg Studio Gafni – Møbelpolstring på Frederiksberg

Møbelpolstring på Frederiksberg – så skal du besøge Studio Gafni, som hjælper dig med ompolstring og betrækning af dit møbel, samt unikt boligtilbehør som pyntepuder og hynder, der matcher dit hjems indretning perfekt.

Du kan se Studio Gafnis hjemmeside her: studiogafni.dk