Møbelpolstring

Møbelpolstring på Frederiksberg

Studio Gafni er en moderne møbelpolstringsvirksomhed på Frederiksberg, drevet af Atar Gafni. Her kan du få løst alle opgaver inden for ompolstring og ombetrækning af møbler, og har du behov for nye puder og andet tilbehør til boligen, kan alt specialfremstilles til præcis dit hjem. Områdemæssigt løser Studio Gafni opgaver i hele København og hovedstadsregionen.

Besøg Studio Gafni her: studiogafni.dk

Unikke puder

Blandt Studio Gafnis specialiteter er design og syning af puder og pyntepuder i dialog med dig for finde det look, der klæder din bolig bedst.

Puder unikt design

Ombetrækning af møbler

Har du et ældre møbel i familiens eje, der trænger til et nyt betræk, hjælper Studio Gafni dig med af udvælge de rette stoffer, som giver din stol, skammel eller sofa det rigtige udtryk. Studio Gafni arbejder altid med kvalitetsstoffer og de bedste materialer til fabrikation af sæder og hynder. Så unset om du skal have ombetrukket en dansk klassiker eller et gammelt arvestykke står Studio Gafni klar med assistance til præcis dit behov.

ompolstrede stole

Prototype design

Studio Gafni leverer også prototyper til møbelvirksomheder og kan med en baggrund i industriel design assistere med at binde hånværk, materialer og design sammen på den mest værdifulde måde for et nyt produkt, før det kommer på markedet.

Besøg Studio Gafni

Du kan se Studio Gafnis hjemmeside her: studiogafni.dk